VOORDELEN

Hoe kan ons Social Media Starter 

Pack jou helpen?

Tijd winnen 🕙

Wij ontzorgen je door de juiste content, op maat van jouw bedrijf, te selecteren en deze te posten op jouw sociale kanalen. Hierdoor spaar jij minstens 10u per maand tijd uit.

Meer focus 👀

Wij bedenken, creëeren en posten gerichte en relevante content op jouw social mediakanalen. Op die manier kan jij 100% focussen op je bedrijf.

Geen stress 🤯

Wij zorgen voor het hele totaalpakket. We brainstormen twee-wekelijks, zorgen voor zinvolle copy om je publiek te informeren en triggeren en zorgen voor een bijhorend design.

Meetbare resultaten 📏

Jouw inspanningen op social media zijn direct meetbaar. Je leert je markt en doelpubliek kennen om zo sneller bij te sturen en meer gerichte en relevante content op te maken en te delen.

TESTIMONIALS

Wat vinden onze huidige klanten?

“We danken jullie voor de inspanningen die jullie leverden het afgelopen jaar om de uitstraling van ons kantoor te moderniseren en om ons kantoor zichtbaar te maken op sociale media."

Hugo Lambrechts
Zaakvoerder Didofisc

"Het is niet altijd makkelijk om inspiratie te vinden voor droge fiscale of boekhoudkundige materie, maar AAAwesome probeert er toch telkens iets van te maken."

Bert Espeel
Office Manager Accountancy Dewaele & Partners

"Als accountant zijn we bezig met onze klanten en vergeten we soms al eens te werken aan ons eigen kantoor. AAAwesome is daarom de perfecte partner om het kantoor ook op sociale media onder de aandacht te brengen!"

Kristof Van Royen
Zaakvoerder Taxacibo

"Niets kennende gingen we met AAAwesome in zee om onze sociale media te beheren. Het was opvallend hoe AAAwesome onmiddellijk de juiste toon en beeldvorming voorstelde die aansluit bij het DNA van ons kantoor. Altijd toegankelijk en pro-actief in hun aanpak."

Marc Bosschaert
Zaakvoerder Coopfabrik

.