VOORDELEN

Waarom je content plannen?

Tijd winnen 🕙


Het bijhouden van een contentkalender stelt je in staat om vooruit te plannen, je werk te organiseren, multitasking te voorkomen en al je creatieve ideeën te bewaren voor later. Nooit meer worstelen met het maken van last-minute posts!

Consistency is key✔️


Een contentkalender is een belangrijk hulpmiddel bij het handhaven van een consistent postschema. Hoe vaker je iets post, hoe groter de betrokkenheid met je publiek. Meer engagement = meer zichtbaarheid bij nieuw publiek!

Bevordert team samenwerking  🤝


Een content planner is een visuele weergave van je content. Door een plan te hebben, blijft elk lid van je team op één lijn en op schema, en werkt iedereen naar hetzelfde doel toe.

Maakt verdeling van middelen mogelijk 🪙


Zodra je een duidelijk idee hebt van wat er moet worden geplaatst en wanneer, kunnen jij en je team bepalen welke middelen moeten worden ingezet om je plan te verwezenlijken.

FEATURES

6 redenen waarom onze contentkalender AAAwesome is

1️⃣ Makkelijk aanpasbaar 🎨

Geef je merkidentiteit weer - verander de kleuren, voeg je logo en slogan toe. We hebben het je makkelijk gemaakt om deze kalender helemaal van jou te maken!

2️⃣ Top Topicals 🎉

We hebben feestdagen opgenomen - zodat jij je content makkelijker rond de feestdagen kunt plannen.

6️⃣ Deadline management

Data en voortgangsfases gekoppeld aan elk inhoudsartikel zorgen ervoor dat je nooit een deadline mist!

4️⃣ Team verantwoordelijkheid 👪

Documenteer je workflow voor contentcreatie en wijs verschillende fasen van het creatieve proces toe aan jouw team. Weet wie waar aan werkt bij elke stap in het proces!

5️⃣ Content diversiteit 🪣


We hebben verschillende content buckets opgenomen om je te helpen bij het creëren van een gevarieerde mix van content. Voel je vrij om te verkennen en maak je eigen ook!

3️⃣ Volledige zichtbaarheid van het kanaal  👀

We hebben een dropdown toegevoegd voor alle belangrijke social media kanalen, maar ook voor blogs en e-mail nieuwsbrieven. Het plannen van content voor verschillende kanalen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

.